Massage

Massage haalt je uit je hoofd en brengt je terug in je lijf. Door met aandacht in je lichaam aanwezig te zijn, wordt je geest rustiger en kom je terug in balans.

Ik geef massages waarbij je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant. Afhankelijk van waar jouw lichaam behoefte aan heeft kan ik een ontspanningsmassage, dieptemassage, of yogamassage geven. Een combinatie van deze drie is ook mogelijk.

Bovendien kun je naast massages ontvangen, ook van mij leren masseren.

Ontspanningsmassage

Binnen de Kum-nye is massage een groot onderdeel. Het is de basis van lichaamsgerichte aandacht die ook terugkomt in de meditatie en yoga. Deze ontspanningsmassage kun je dan ook zien als een meditatieve massage.

Deze zachte massage laat alle stress uit je lichaam wegstromen door zachte aanraking, pulsen en wiegen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest ontspant door de aangename massage en wiegende bewegingen.

Dieptemassage

Deze stevige massage heet oorspronkelijk Sweda en bestaat uit Tibetaanse massagetechnieken die ingezet worden om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan het werk te zetten.

De dieptemassage is gericht op een betere energiedoorstroming van het lichaam, het soepel maken van de spieren en het in balans komen van het lichaam en geest. Door gebruik te maken van verschillende technieken zoals kneden, schudden, drukken en strijken, gaat de energie stromen en worden afvalstoffen afgevoerd waardoor je zowel fysiek als mentaal ontspant.

Yogamassage

De Kum-nye gebruikt drie tools om in balans te komen; massage, meditatie en yoga. De yogamassage is een combinatie van deze drie.

Bij deze massage breng ik jouw lichaam in verschillende yogahoudingen. Tijdens het stretchen worden de spieren gemasseerd en met pulsen en schudden losgemaakt zodat deze ontspannen. Je ervaart waar jouw blokkades zitten en leert de grenzen van je lichaam en geest kennen.

Prijzen

60 minuten – €50,00
90 minuten – €75,00

Massage Themadagen

Een massage themadag is een eendaagse workshop waarin we een thema binnen de Sweda-massage behandelen. Sweda is een verzameling aan Tibetaanse massagetechnieken die je gaat leren toepassen en ervaren. Je leert werken op en met de energiebanen, spieren, weefsels, meridianen en drukpunten.

Je kunt losse workshops volgen of de hele reeks.

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Ervaring, leeftijd, uiterlijk en geslacht zijn allemaal onbelangrijk. Zowel stellen als singles kunnen zich aanmelden. Singles komen dan op een wachtlijst tot een andere single zich aangemeld heeft.

Wel moet je in staat zijn om op een mat te masseren en je mag geen besmettelijke huidaandoeningen hebben.

Je kunt deze massagetechnieken gebruiken voor jezelf, partner en vrienden of familie, maar ook als aanvulling op je massagetechnieken in je praktijk.

Kosten: €95,00 p.p. per dag of €350,00 voor vier dagen.

Zaterdag 4 september: schouders en rug (VOL)
Zaterdag 30 oktober: voorkant en hoofd
Zaterdag 27 november: gehele lichaam
Zaterdag 18 december: yogamassage
Tijd: 9.30 – 15.30 uur

Tweede reeks:

Zaterdag 22 januari schouders en rug (overige data nog nader te bepalen)
Tijd: 9.30 – 15.30 uur

Let op: je moet je voor elke workshopdatum aanmelden als je de hele reeks wil volgen.

Massage video

Het altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar in deze tijd is het extra belangrijk. Zorg voor jezelf met deze zelfmassage.

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden. Cookie beleid

Content is protected. Right-click function is disabled.