Yoga

Yoga is meer dan alleen oefeningen op de mat. De uiterlijke vorm is beweging, maar de innerlijke oefening is voelen en ervaren.

Chronische stress en trauma uit zich emotioneel in gevoelens van angst, depressie, verdriet, boosheid, hulpeloosheid en frustratie. Lichamelijk uit het zich als ongemak, vermoeidheid, pijn, verkramping, zwakte en ziekte.

Door je lichaam en handelingen te observeren, je bewust te worden, kun je patronen die gekoppeld zijn aan de emotie gaan herkennen.

Heling vindt plaats bij bewustwording.

Wat yoga je brengt

  • rust en balans in lichaam en geest
  • een betere lichaamshouding en lenigheid
  • een betere zithouding (tijdens de meditatie)
  • patronen en blokkades herkennen en oplossen
  • inzicht krijgen in de samenwerking tussen lichaam en geest
  • jezelf beter leren kennen

Natuurlijk is hiervoor oefening vereist. Je moet leren wat een puur lichamelijke blokkade is en wat een emotionele blokkade is. Met dagelijks 10 minuten oefenen kun je al heel veel bereiken en de combinatie van yoga met meditatie versnelt het proces.

Bij een privé-yogasessie, leer ik je diverse houdingen waarin je blokkades kunt herkennen en leert oplossen. Je krijgt inzicht in de samenwerking tussen lichaam en geest. Omdat we één op één werken, krijg je precies datgene wat jij nodig hebt aangeboden. De oefeningen kun je vervolgens thuis blijven doen.

Verder zijn er wekelijkse lessen en yoga-dagen waarbij je in een klein groepsverband met houdingen en meditatie aan de slag gaat.

Yogales

Deze yogales is voor iedereen geschikt. Of je nu ervaren of onervaren, lenig of stijf, dik of dun, man of vrouw bent, yoga is voor iedereen!

De groepen zijn klein (max. 6) waardoor de individuele aandacht groot is.

Kosten: Een strippenkaart van 10 lessen kost €135,00 (13,50 per les). Een losse les kost €15,00. De les duurt een uur en na afloop is er tijd voor thee.

Dinsdagochtend 10.00 – 11.00 uur
Donderdagavond 20.00 – 21.00 uur (VOL)
Vrijdagochtend 10.00 – 11.00
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

Voor alle groepen is het mogelijk om online mee te doen. Na aanmelding krijg je binnen 24 uur een betaalverzoek en na betaling hiervan, stuur ik je de link om in te loggen toe. Een online les kost €12,50.

Klik hier voor de betalingsgegevens.

Yoga en meditatiedag

Yoga en meditatiedag

Deze yoga en meditatiedag staat in het teken van het verhogen van de levensenergie. Via chakra yoga, qi gong en mediteren, activeren we de vitale levensstromen. Zodat jij weer helemaal terug in balans komt. Met fijne oefeningen die geschikt zijn voor iedereen!

De yogahoudingen en meditaties laten je zien waar er mogelijk blokkades zitten en of deze fysiek, mentaal of emotioneel zijn. Ben je vrij van blokkades? Dan stroomt de levensenergie, Prana, vrij door je hele lichaam. Daar gaan we deze workshop aan werken!

De workshop wordt gegeven door Marianne en Baukje.

10.00 – 11.30 Qi gong, meditatie en yoga
11.30 – 12.30 Pauze en lezing
12.30 – 13.30 Qi gong, meditatie en yoga
13.30 – 14.00 Pauze
14.00 – 15.00 Meditatie en yoga

Kosten: €75,00. Inclusief e-werkboek.

Zaterdag 17 juni 10.00 – 15.00 uur

Privé les

Het is ook mogelijk om een individuele yogales te boeken. Fijn als je net begint, maar ook juist wanneer je je verder wil verdiepen. Ik leer je diverse houdingen waarin je blokkades kunt herkennen en leert oplossen. Je krijgt inzicht in de samenwerking tussen lichaam en geest. Omdat we één op één werken, krijg je precies datgene wat jij nodig hebt aangeboden. De oefeningen kun je vervolgens thuis blijven doen.

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden. Cookie beleid

Content is protected. Right-click function is disabled.